Stephen Elliott / Drop Structures

Vi talte med Stephen Elliott om hans omhyggeligt kurerede præfabrikat "Mono", designet og bygget af DROP Structures. Hvert element i det indvendige, der passer ind i strukturen, er blevet lige taget i betragtning af dets oprindelse, og det praktiske ved, at det er funktionelt i en bolig, der er helt nødvendig.

 

Fortæl os lidt om dig selv og din monostruktur.

Jeg har en lille smule ubebygget jord i et landligt amt omkring 90 minutter fra Portland. Efter at have camperet på landet i et par sæsoner, var næste skridt at tilføje en lille hytte for at gøre det mindre besværligt at nyde tiden der.

 

Mono-strukturen var et godt kompromis mellem at ville bygge en lille hytte selv og den tid, der var til rådighed til at gøre det. Ved at finde en fremragende præfabrikat var jeg let i stand til at få 90% af, hvad jeg ønskede i en struktur. Tiden kunne så blive givet i anfald og begynder at bygge interiøret og belysningen ud, en to-hoved indsats, som jeg både nyder og finder udfordrende.

 

 

Hvert element i interiøret er blevet udstyret med velundersøgte stykker - hvad inspirerede dig til at kurere dit rum så omhyggeligt?

Min søn og jeg bor i en lille lejlighed og har af nød måtte tilpasse os til kun at bringe ting ind i vores hjem, som kan bevise deres værd og nytte. Behovet for omhyggeligt at vælge, hvad der tilføjes til et rum, når du har så få kvadratmeter, er pokkers vigtigt. Så med et ord, det, der drev designet var - nødvendighed.

 

 

Du har udstyret væggene med vores Pegboards, hvad fik dig til at vælge disse frem for andre reoler eller opbevaringsmuligheder?

Jeg havde oprindeligt forestillet mig noget meget anderledes til opbevaringsdesign. Jeg havde drømt om et vidunderligt, let sæt String-reolsystemkomponenter, der kunne tilbyde hylder, skabe, udfoldelige borde – stort set alt. Men da jeg så på deres indtrængen i strukturens interiør, hvor minimal den end er, fik det mig til at genoverveje, hvad der engang havde virket som en eneste mulighed.

Jeg så en skræddersyet pegboard-væg på et lille arkitektkontor her i Portland, Oregon og tænkte "det ser fantastisk ud". Efter at have undersøgt emnet i første omgang fandt jeg få tilgængelige muligheder, og de fleste så ud til at være lavet med mindre omhu, end jeg havde håbet. Alligevel så præmissen godt ud: Opbevaringshylder til campingudstyr i dag, hylder og muligheder for ophængning af flush garderobe, hvis de bliver omdannet til et fritliggende soveværelse i fremtiden, eller måske bare værkstedsopbevaring til et fantastisk studie en dag.

 

 

Fortsat forskning førte mig til George & Willy, og designet og kvaliteten solgte mig med det samme. Kvadratmeterstørrelse, fly-/udvendigt ubehandlet birkelag (ligesom de eksisterende indvendige vægge!), den omhyggelige kantbearbejdning og undersidens afskalning tilføjet for at holde pløkkene sikkert og attraktivt fortalte mig, at disse blev lavet af en, der elsker deres håndværk.

Jeg hængte pladerne op ved hjælp af kraftige franske aluminiumsknopper og omkring en zillion skruer i rustfrit træ. Jeg føler, at pegboards vil være på væggene for evigt og vil opfylde behovene i dag og alle de kommende dage. Tak fordi du lavede dem.

 

Du kan lære mere om DROP-strukturer her.

Også vist på Dwell, du kan læse den her.

Andrew BetterShipping