Vertel eens wat over jezelf en je dagelijkse leven?
Ik ben een stylist van beroep, airbnb-eigenaar en drukke moeder van twee, dus mijn dagen bestaan uit jongleren met het moederschap met e-mails, vragen, schoonmaken en het bereiden van maaltijden. Tegelijkertijd ben ik vaak te vinden met het verplaatsen van meubels of het maken van een hoek van mijn huis, omdat ik er niets aan kan doen en het de creatieve behoefte in mij voedt.
 
Hoe zou u uw esthetiek omschrijven?
Modern, aards, elegant en misschien ook wel een beetje eigenzinnig.
 
Je hebt ook Akito Studio, een air bnb die er prachtig uitziet, wat waren de belangrijke en spannende factoren bij het creëren van deze ruimte?
Ons huis was behoorlijk vervallen toen we het kochten en daarom waren we altijd van plan geweest om het gefaseerd aan te pakken. Het bijgebouw leek gewoon een geweldige plek om te beginnen en omdat we er niet in woonden, vonden we dat het het meeste potentieel had voor een volledige renovatie, maar ook de beste kans had om zichzelf terug te betalen / een inkomen te bieden als een airbnb toen het was compleet. De belangrijkste factoren voor de ruimte waren dat het een open plan moest zijn voor het geval we het later in een kantoor of een andere woonruimte wilden veranderen en dat het licht, modern en privé moest zijn, zodat het voelde als een ruimte die je zou er graag tijd in willen doorbrengen. Gelukkig heeft het al die vakjes aangevinkt.
 
Wat vind je leuk aan de George and Willy Aesthetic?
Ik vind het leuk dat de G & W esthetiek is eenvoudig, stijlvol, praktisch en aanpasbaar, wat betekent dat de stukken die we hebben gekozen met ons meegroeien en op onverwachte manieren kunnen worden gebruikt, wat een lange levensduur bevordert en dat is iets waar ik constant prioriteit aan probeer te geven met de dingen die ik koop.
 
Wat is de sleutel tot een goed ontwerp?
Voor mij gaat goed design over weten wat je leuk vindt vanuit een stijloogpunt, weten hoe je leeft zodat wat je kiest presteert zoals je het nodig hebt en vooral risico's nemen zodat terwijl alles goed moet stromen en functioneren in je ruimte daar is iets dat het ook een beetje anders en uniek maakt voor je persoonlijkheid.
Welke producten van George en Willy gebruik je regelmatig?
Zonder twijfel is de Dagelijkse rol is een vaste favoriet. Mijn jongens hebben er een om op te tekenen/tekenen en we hebben een grotere om die steeds groter wordende lijst met taken en hersendownloads op te schrijven die anders de geest zouden vervuilen. We hebben ook de Rond teken wat wijst op onze airbnb aan inkomende gasten en het doet dat ook elke dag moeiteloos stijlvol.
Wat zou jouw tip zijn om georganiseerd te blijven?
Ik denk dat de sleutel om georganiseerd te blijven, is weten hoe je orde in chaos kunt vinden en dat dagelijks oefenen. Dat kan zo simpel zijn als weten wat je de avond ervoor gaat doen en je erop voorbereiden, of dat nu een opsomming van taken is die je moet doen of een voorsprong nemen bij het opruimen van je ruimte, zodat er geen excuses zijn of tegenslagen voor het bereiken van de doelen van de dag. Ik denk ook dat er iets te zeggen valt voor 'een plek voor alles en alles op zijn plaats' en het hebben van speciale gebieden waar je snuisterijen kunnen leven zoals in dozen, manden, haken en bij voorkeur stijlvolle, omdat het georganiseerd zijn meer van een genoegen.
Hoe blijf je creatief en houd je je ruimtes inspirerend?
Creativiteit is grappig omdat het in golven komt, dus hoewel het belangrijk voor me is om te genieten van de momenten dat ik me niet creatief voel, wanneer creatief zijn een noodzaak is of ik gewoon echt een project moet afmaken, vind ik meestal inspiratie door Pinterest te bezoeken of misschien gewoon naar ontwerpshows te kijken of zelfs YouTube-tutorials te bekijken om die creatieve sappen te laten stromen. Ik maak er ook een punt van om ideeën op te schrijven als ik op een creatieve high ben en dan zal ik naar die ideeën kijken als inspiratie voor een regenachtige dag of wanneer ik wat creatieve richting en motivatie nodig heb.