Maak kennis met Cam Neate, fotograaf en buitengewoon creatief directeur.

 

Als hij niet aan het surfen is of rondhangt met zijn totale babe-vriendin, kan hij alleen foto's maken van de coolste dingen en werken met een aantal geweldige Nieuw-Zeelandse creatievelingen. Zijn Instagram speelt zich af als een reeks jaloersmakende snapshots.

 

Cam heeft onlangs onze producten gemaakt en is een goede vriend van de studio van George en Willy.

 

Vertel ons iets over jezelf en Neate Studios...
Ik kom van het strand, maar woon momenteel in de grote stad. Ik vind het leuk om veel dingen te doen en
Neate Studios is de paraplu die deze belangen omvat; filmmaken,
fotografie, schrijven en ideeën. Neate Studios is een soort boutique productiebedrijf. Ik heb een kleine familie van getalenteerde aannemers die me helpen deze ideeën te realiseren.Wanneer ben je met Neate Studios begonnen en wat is tot nu toe je favoriete baan geweest?
Neate Studios werd ongeveer 3,5 jaar geleden geboren na het zien van een gat in de markt
voor persoonlijke, behendige en hoogwaardige productieproblemen oplossen. Ik heb geluk gehad
om met geweldige mensen/vrienden aan echt leuke en uitdagende projecten te werken.
Schieten in Azië, Californië en de eilanden en lokale verhalen vertellen;
interviewen van boeren, rugbyspelers en creatievelingen uit kleine steden. ik heb een korte gemaakt
film met een merk genaamd TCSS vorig jaar en we gingen hem in première in Sydney,
dat is waarschijnlijk een hoogtepunt.

Wat vind jij belangrijk in een werkomgeving?
Vertrouwen is uiterst belangrijk in een werkomgeving en ook in communicatie. Als ik aan het fotograferen ben, zou ik zeggen dat hydratatie, zonnebrandcrème, eten en samenwerking het belangrijkst zijn. In een kantooromgeving ben ik het liefst alleen in een rustige en opgeruimde omgeving. Geen rommel en minimaal geluid, dan ben ik het meest productief.

Wat inspireert jou?
Ik heb de neiging om dagelijks inspiratie tegen te komen. Van een kopje koffie in de vroege ochtend op het strand tot een ritje door ons prachtige land. Ik ben een sukkel voor zacht gouden licht en het dramatische landschap van onze stranden aan de westkust. Ik krijg inspiratie van surfen en
muziek en betrap ik mezelf er vaak op dat ik scènes voor projecten verzin. Ik word constant geïnspireerd door mijn vrienden en door lokale en internationale kunstenaars wiens werk ik bekijk, lees en volg.


Wat heb je geleerd door freelancer te worden en het alleen te doen?
Ik heb geleerd dat je verdomd hard moet werken, dat je druk moet maken en moet blijven
top van zoveel dingen. Dat u zaken net zo goed moet begrijpen als u
creatief denken en problemen oplossen. Onderweg heb ik geleerd wat mijn
sterke punten zijn en zeker ook mijn zwakke punten. Ik heb geleerd hoe lonend het is om
leef voor jezelf op basis van je eigen vaardigheden en om te begrijpen dat dat oké is
neem even de tijd om te chillen. Werk slim wanneer u werkt en stem goed af wanneer de
de tijd is goed. Vier je successen en wees altijd een aardig persoon.


Wat is er zo cool aan George en Willy als bedrijf en ook aan hun?
producten?
Voor mij, George & Willy is het klassieke succesverhaal waarover je op podcasts hoort. Twee maten maken spullen van hun universiteitsflat om een probleem op te lossen; in hun geval een gat in de markt voor alledaagse gereedschappen voor uw huis of bedrijf. Jaren later zijn ze een
begrip voor kwaliteit en esthetisch geïnspireerd productontwerp. ik heb echt
genoten van de samenwerking met het team bij het maken van hun visuals en kunnen niet wachten om te fotograferen
meer met hen.Wat biedt de toekomst voor Cam Neate?
Maak mijn kantoor schoon en vraag G&W om een studioroller. Leen het spuitpistool van George om mijn huis te schilderen. Voltooi mijn eerste halve marathon. Werk aan meer geweldige projecten
(commercials en muziekvideo's) en zoek dan uit hoe je de NZ-winter voor een tijdje kunt ontvluchten
een paar weken. Dat is mijn work-in-progress.


Hallo.