Maak kennis met Kassi Gray uit Portland, Oregon.

Als mededirecteur van Helder nachtontwerp, een PR- en evenementenbureau, heeft Kassi samengewerkt met onder meer het Ace Hotel, Nike, Kinfolk Magazine, Krug Champagne en het Portland Art Museum.  Ze is een kei in het geven van een feestje en we hebben haar ingehaald...

 

Vertel eens wat over jezelf en Bright Night Design?

Ik heb het grootste deel van mijn carrière in pr/event-productie gezeten in plaatsen als Zuid-Californië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten & Portland, Oregon. Ik heb altijd van design gehouden & ervaringen creëren voor mensen, of dat nu een bijeenkomst is in mijn achtertuin of een installatie maken die mensen kunnen ervaren. Bij Bright Night richten we ons graag op een boetiekbenadering van evenementenproductie & omgevingsontwerp samen met het ontwerpen van & installaties maken. In wezen vinden we het leuk om een one-stop-shop te zijn, deels omdat we controlefreaks zijn, maar vooral omdat we geobsedeerd zijn om gasten het gevoel te geven dat ze getransporteerd worden wanneer ze een van onze evenementen of installaties binnenkomen. We maken graag magische AF.
Wanneer ben je met Bright night begonnen en wat motiveerde je om dit te doen?
 In 2014 verhuisde ik naar Portland na een jaar werken aan enkele grote projecten en evenementen in Doha, Qatar en ik was klaar om meer intiem werk te gaan doen en me te concentreren op projecten die me aanspraken. Na een paar maanden freelancen en ophaalwerk te hebben gedaan, werkten mijn schoonzus en goede vriendin, Jena Gray Gunderson, en ik samen aan een paar projecten en dat vonden we echt geweldig, dus besloten we er iets van te maken. Van daaruit zijn we Bright Night Design begonnen. Ze komt uit het restaurant & wijnindustrie, dus gastvrijheid en het belang van een goede sfeer hebben we altijd hoog in het vaandel gedragen.
Wat vind jij belangrijk in een werkomgeving?
Goed licht en open ruimte. Als de verlichting slecht is, kun je maar zoveel doen om een beleving te creëren. We doen ook veel grote overhead-installaties, dus hoe hoger het plafond, hoe beter voor ons! Je zult me vaak 10 voet in de lucht vinden op een schaarlift, met een gereedschapsriem om. Als ik aan mijn bureau werk, heb ik vrijwel altijd graag een drankje in mijn hand.. koffie of een glas wijn, afhankelijk van of het voor de middag is of niet :)
Wat inspireert jou?
 De gebruikelijke verdachten: literatuur, muziek, natuur, kunst, mode, mensen.
De beste manier om de dag te beginnen?
Knuffelen op de bank met mijn dochter, Hunter, bij het krieken van de dag terwijl ze toast eet en met mijn haar speelt.

Wat is je favoriete George en Willy-product?
Serieus alle George & Willy-producten zijn zo goed ontworpen - ik ben echt dol op ze allemaal. Maar momenteel ben ik behoorlijk geobsedeerd door mijn nieuwe Daily Roller!