Mød Cam Neate, ekstraordinær fotograf og kreativ direktør.

 

Når han ikke surfer eller hænger sammen med sin helt store babe-kæreste, kan han blive fundet ved at tage billeder af kun de fedeste ting og arbejde med nogle fantastiske newzealandske kreative. Hans Instagram udspiller sig som en række jalousifremkaldende øjebliksbilleder.

 

Cam optog for nylig vores produkter og er en nær ven af George and Willy-studiet.

 

Fortæl os lidt om dig selv og Neate Studios...
Jeg kommer fra stranden, men bor i øjeblikket i storbyen. Jeg kan godt lide at lave mange ting og
Neate Studios er paraplyen, der omfatter disse interesser; filmskabelse,
fotografering, skrivning og ideer. Neate Studios er et slags boutique-produktionsselskab. Jeg har en lille familie af talentfulde entreprenører, der hjælper mig med at realisere disse ideer.Hvornår startede du Neate Studios, og hvad har hidtil været dit yndlingsjob?
Neate Studios blev født for omkring 3,5 år siden efter at have set et hul i markedet
for personlig, smidig og kvalitets produktionsproblemløsning. Jeg har været heldig
at arbejde på rigtig sjove og udfordrende projekter med fantastiske mennesker/venner.
Optagelser i Asien, Californien og øerne samt at fortælle lokale historier;
interviewer både landmænd, rugbyspillere og kreative småbyer. Jeg lavede en kort
film med et mærke kaldet TCSS sidste år, og vi havde premiere på den i Sydney,
det er sandsynligvis et højdepunkt.

Hvad er vigtigt for dig i et arbejdsmiljø?
Tillid er ekstremt vigtigt i et arbejdsmiljø og kommunikation. Når du er ude at fotografere, vil jeg sige, at hydrering, solcreme, mad og samarbejde er det vigtigste. I et kontormiljø foretrækker jeg at være alene i en rolig og ryddelig zone. Intet rod og minimal lyd, det er, når jeg er mest produktiv.

Hvad inspirerer dig?
Jeg har en tendens til at falde over inspiration i hverdagen. Fra en tidlig morgenkaffe på stranden til en køretur gennem vores smukke land. Jeg er en sucker for blødt gyldent lys og det dramatiske landskab på vores vestkyststrande. Jeg får inspo af at surfe og
musik og finder ofte mig selv i at drømme om scener til projekter. Jeg bliver konstant inspireret af mine venner såvel som lokale og internationale kunstnere, hvis arbejde jeg ser, læser og følger.


Hvad har du lært af at blive freelancer og gå alene?
Jeg har lært at du skal arbejde hårdt, at du skal knokle og blive ved
toppen af så mange ting. At du skal forstå forretning lige så meget som du gør
kreativ tænkning og problemløsning. Undervejs har jeg lært hvad min
styrker er og bestemt også mine svagheder. Jeg har lært, hvor givende det er at
tjene til livets ophold baseret på dine egne færdigheder og at forstå, at det er okay at
tage et øjeblik på at slappe af. Arbejd smart, når du arbejder, og tune ud ordentligt, når
tiden er rigtig. Fejr dine succeser og vær altid en venlig person.


Hvad er fedt ved George og Willy som en virksomhed og også deres
Produkter?
Til mig, George & Willy er den klassiske succeshistorie, du hører om på podcasts. To kammerater laver ting ud af deres universitetslejlighed for at løse et problem; i deres tilfælde et hul i markedet for hverdagsværktøj til dit hus eller din virksomhed. År efter er de en
kendt navn for kvalitet og æstetisk inspireret produktdesign. Det har jeg virkelig
nød at samarbejde med holdet om at skabe deres billeder og kan ikke vente med at optage
mere med dem.Hvad er det næste for Cam Neate?
Rengør mit kontor og spørg G&W om en studierulle. Lån Georges sprøjtepistol for at male mit hus. Gennemfør mit første halvmaraton. Arbejd på flere gode projekter
(reklamer og musikvideoer) og derefter finde ud af, hvordan man undslipper NZ-vinteren for en
et par uger. Det er mit arbejde i gang.


Hej.

 

George & Willy