Møde Amanda Jane Jones.Som de stiftende designere af Kinfolk magasin, Amanda designet, hvad der er en af vores yndlingspublikationer fra bunden, og skabte det smukke look, som det stadig ser i dag. I disse dage er Amanda freelance grafisk designer, redaktør af Define Magazine og mor til en voksende familie. Hun er stor fan af George og Willy, med hendes seneste produkt, Studio Roller, som er ved at blive tilføjet til hendes nyankomne soveværelse. Vi indhenter hende nedenfor...

 

Fortæl os lidt om Amanda Jane Jones? Jeg er freelance grafisk designer og art director baseret på sydsiden af Chicago. Jeg bor her med min mand og to børn (den ene på vej om blot et par korte uger!). Jeg har et lille hjemmekontor, og vores foretrukne familieaktivitet er at cykle til søbredden sammen for en picnic eller strandbesøg.

 

Du var med til at stifte Kinfolk, en af vores yndlingspublikationer. Hvad var inspirationen bag at starte dette magasin? Nummer 13 var mit sidste, så det er et stykke tid siden! Men Nathan nåede ud til mig i begyndelsen. Han havde et navn og et tema, og det var det hele! Det var en fantastisk oplevelse at kunne designe det fra bunden og drømme om noget helt på egen hånd æstetisk. Det var en vidunderlig oplevelse at være en del af.

 

Hvad fik dig til at begynde dit seneste magasin, Define? Jeg manglede magasindesign og ville som freelancer skabe noget for kunstnere, der kunne være et sted for dem at udforske deres håndværk uden klientfilteret. Hvert nummer havde ét tema, og jeg var overrasket over, hvor lidt overlap vi havde mellem kunstnere og så unikke fortolkninger hver gang. Vi lancerede det en måned før vores andet skulle ud, så efter fire vellykkede udgaver besluttede vi at sætte det på pause, indtil vores familie blev lidt ældre. Indtil videre er det et tilbagebrænderprojekt for fremtiden!

 

Hvad er nøglen til godt design?Jeg tror, det er under konstant forandring. Min stil har helt sikkert udviklet sig og modnet gennem årene, men for mig kommer det altid ned til solid typografi, velfordelt rum. Gode billeder kan også skabe eller ødelægge et design - så det er vigtigt at arbejde med gode fotografer, der forstår og deler din vision.

 

Hvad kan du lide ved George og Willy-æstetikken? Det er enkelt, funktionelt og smukt på samme tid. For eksempel plejede vi at opbevare vores tøjstativer i skabet, når de ikke er i brug, men vores G&W ser så smuk ud som den er, vi lader den bare stå ude og læner os op ad væggen, indtil vores næste læsse vasketøj er klar til at hænge. Det føles mere som en del af vores rum og hjem i stedet for et øjensår, som vi ikke kan vente med at fjerne.

 

Hvilke G&W-produkter bruger du regelmæssigt?Vi bruger tørrestativet og seddelrullen næsten dagligt - og vi er i øjeblikket i gang med at hænge papirrullen op på børneværelset, mens vi redesigner den, så de kan dele den, inden baby kommer!

 

Hvad ville være dine bedste tips til at forblive organiseret? Udnyt din skabsplads og brug en masse beholdere! Alt har en plads, en kasse eller en kurv i vores hjem. Dette gør det så nemt at rydde op, og for mig gør det også forældrerollen så meget nemmere. Børnene ved præcis, hvor deres legetøj og kunstartikler er, og de ved præcis, hvor de går hen, når de er færdige. Vi er altid på udkig efter smukke kasser og kurve til at bruge til dette formål, og vi har været heldige at finde smukke og unikke, der tilføjer det æstetiske i vores hjem i stedet for at fylde vores rum.

 

Hvordan forbliver du kreativ og holder din arbejdsplads inspirerende? Jeg holder en inspirationsvæg, som jeg konstant tilføjer på mit kontor. Vi har også en meget stor bogvæg i vores spisestue, der er fuld af bøger fra hele verden, der viser forskellige kunstnere – det er altid en god idé for mig. Og selvfølgelig vores sø! Helt ærligt, når jeg er i et designspor, er det første, jeg gør, at gå en tur med mine børn eller en løbetur. Nogle af mine bedste idéer er kommet, mens jeg trækker vejret i søluften.

 

 

Billeder høflighed af Amanda Jane Jones

BentoSMB Inc. Collaborator