Berätta lite om dig själv och din vardag? 
Jag är stylist till yrket, airbnb-ägare och upptagen mamma till två så mina dagar består av att jonglera med moderskapet med e-post, förfrågningar, städning och måltidsförberedelser. Samtidigt kan jag ofta se att jag flyttar runt på möbler eller pysslar i ett hörn av mitt hem eftersom jag inte kan hjälpa mig själv och det föder det kreativa behovet i mig. 
 
Hur skulle du beskriva din estetik?
Modernt, jordnära, elegant och kanske lite knäppt också.
 
Du har också Akito Studio, en air b-n-b som ser vacker ut, vilka var de viktiga och spännande faktorerna för att skapa detta utrymme?
Vårt hus var ganska slitet när vi köpte det och så vi hade alltid tänkt ta oss an det i etapper. Uthuset verkade bara vara ett bra ställe att börja och eftersom vi inte bodde i det kände vi att det hade störst potential för en fullständig renovering men också hade störst chans att betala för sig själv/ge en inkomst som en airbnb när det var komplett. Nyckelfaktorerna för utrymmet var att det behövde ha en öppen planlösning om vi skulle förvandla det till ett kontor eller en annan bostadsyta och det behövde vara ljust, modernt och privat så att det kändes som ett utrymme du skulle gärna vilja spendera tid i. Tack och lov har det markerat alla dessa rutor.
 
Vad gillar du med George and Willy Aesthetic? 
Jag gillar att G & W-estetiken är enkel, snygg, praktisk och anpassningsbar vilket gör att de delar vi valt växer med oss och kan användas på oväntade sätt som uppmuntrar till livslängd och det är något jag ständigt försöker prioritera med de saker jag väljer att köpa.  
 
Vad är nyckeln till bra design? 
För mig handlar bra design om att veta vad man gillar ur stilsynpunkt, veta hur man bor så att det man väljer presterar hur man behöver det och framförallt ta risker så att samtidigt som allt ska flyta och fungera bra i ditt utrymme där är något som gör det lite annorlunda och unikt för din personlighet också.
Vilka George and Willys produkter använder du regelbundet?
Utan tvekan Daily Roller är en klar favorit. Mina pojkar har en för att rita/klottera på och vi har en större för att skriva ner den där ständigt växande listan med att göra och hjärnnedladdningar som annars skulle störa sinnet. Vi har också Runda tecken vilket påpekar vår airbnb till inkommande gäster och det gör ett enkelt och elegant jobb av det varje dag också. 
Vilka är dina tips för att hålla ordning?
Jag tror att nyckeln till att hålla sig organiserad är att veta hur man hittar ordning i kaoset och att öva på det dagligen. Det kan vara så enkelt som att veta vad du ska göra kvällen innan och förbereda dig för det, oavsett om det är att skriva ner en punktlista över jobb att göra eller få ett försprång med att städa ditt utrymme så att det inte finns några ursäkter eller motgångar för att nå dagarnas mål. Jag tror också att det finns något att säga om "en plats för allt och allt på sin plats" och att ha utsedda områden för dina knep att leva som i lådor, korgar, krokar och helst snygga, eftersom det gör det mer organiserat. ett nöje.
Hur håller du dig kreativ och håller dina utrymmen inspirerande? 
Kreativitet är en rolig sak eftersom det kommer i vågor, så även om det är viktigt för mig att njuta av de stunder då jag inte känner mig kreativ, när det är nödvändigt att vara kreativ eller när jag verkligen behöver slutföra ett projekt brukar jag hitta inspiration genom att gå till Pinterest eller kanske helt enkelt titta på designprogram eller till och med titta på Youtube-tutorials för att få de kreativa juicerna att flöda. Jag gör också en poäng av att notera idéer när jag är på en kreativ topp och kommer sedan att se till dessa idéer som inspiration för en regnig dag eller när jag behöver lite kreativ riktning och motivation. 
Bold Commerce Collaborator