Vi är mycket glada över att kunna presentera Yianni Passaris, den passionerade ägaren till Brisbane's Morgon efter café, Äggula  och Ping Pong modern thairestaurang. Yianni tar alla våra favoritsaker; mat, design och karisma - packar sedan ihop dem holistiskt i sina matställen för att skapa den perfekta matupplevelsen. Vi valde hans hjärna om affärer, kafédesign och att hålla det enkelt.

 

Cafe Design : Yianni Passaris

 

Kan du berätta lite om din bakgrund? 

Jag växte upp på restauranger som mina föräldrar hade så jag antar att jag tog min passion från dem. Jag ville bli inredare men jag var tvungen att gå tillbaka till skolan vilket var ett stort nej nej haha. Så passion och design möttes när jag träffade Derlots designers och vi började berätta min historia inom projekt vi byggde.

 

Du har några matställen runt Brisbane nu, kan du berätta lite om var och en? 

Morning After var mitt första café. Det fanns en stor lucka på marknaden för ett coolt utrymme med mat av restaurangkvalitet eftersom många ställen i området hade det vana utseendet. Så min bakgrund i fina restauranger och letar efter en bättre livskvalitet förde mig in i cafévärlden, där jag jobbade frukost och lunch i ett fantastiskt utrymme. Sedan kom Äggula för att Morning After inte hade någon takeaway-hochel som pmänniskor strömmade in för att äta vid borden. Så jag ville göra motsatsen till Morning After och sedan hittade jag en annan lucka på marknaden för att få tillbaka snackbarer i staden. Med fokus på en australisk bas, det ödmjuka baconet and ägg rulle. Då föddes idén om vad som kom först hönan eller ägget. Efter ett nära samarbete med min köksmästare som tog hoch om båda kaféerna vid den tiden. Eftersom hon är från Thailoch och min favoritmat är thailändsk, frågade jag henne "låt oss öppna en restaurang tillsammans." En annan av mina drömmar var att ha en cool thairestaurang! Jag har alltid velat koppla ihop den gyllene triangeln som var frukost, middag, och snabbmat.

 

Cafe Design : Yianni Passaris

Brunch är något som Australien verkar vara ganska bra på, vad tror du är nyckeln till en bra brunchmiljö? 

Det som är nyckeln till en stark brunchscen är snygg mat, men den måste vara välsmakoche, estetisk och ha fantastiska låtar! Sätt ihop dessa tre saker och kundernas endorfiner rinner som galningar.

Cafe Design : Yianni Passaris 

Hur siktar du på att skilja dig från dina närliggoche matställen?

Jag tror att hur vi skiljer oss åt är att ha en unik plats för människor. Vi har designen sorterad, god mat och ett varumärke som knyter ihop allt. När Derlot och jag sitter ner tillsammans. I ordning skapar vi ett namn, varumärkesidentitet, koncept, visuals. När verksamheten väl är född kan du känna att den har ett syfte.  

 Cafe Design : Yianni Passaris

Vad tror du är nyckeln till en bra kafédesign? 

Nyckeln är enkelhet! Om ett litet utrymme inte överkomplicerar det. Om ett stort utrymme som Morning After skapa olika lager. Hur vi skapade olika lager var att ha olika sittarrangemang! En bankett, gemensam, privat monter, höga bord och du behöver ta in utomhus är en annan viktig aspekt. Det bygger och ger liv åt ett utrymme. Du kan inte bara ställa upp bord mot en vägg längre och servera god mat.  

 Cafe Design : Yianni Passaris

Du har införlivat en hochfull George & Willy-föremål genom vart och ett av dina utrymmen, vad har du använt och vad älskar du med var och en? 

Vi älskar George och willy! Så enkelt men det säger mycket. På Morgon After har vi en Studio Roller som jag tror var den saknade biten innan vi hade den! Vi använder alla våra dagliga specialerbjudochen på den och gav den bara den där kaféstämningen. Sedan på Äggula installerade vi Baker Meny, så enkelt och snyggt och det drar ögonen från varje kund. Det skapade den där ladugårdskänslan som vi ville ha. Nu installerar vi vårt nya projekt Ping Pong Bokstavstavla i trä som vi fick i vitt på vitt så mot de rosa väggarna ska det bara poppa! Detta kommer att lista våra speciella cocktails, vin och drinkar för baren. Dessutom har vi Runda tecken som vi inte kan berätta för någon vad det är till för men håll utkik efter det eftersom vi kommer att göra något med det på Ping Pong.

 Cafe Design : Yianni Passaris

Vad kan vi förvänta oss att se härnäst från familjen Love You Long Time? 

 Jag kommer att svara på det på två olika sätt.

På Ping Pong kan du förvänta dig kul med en explosion av rosa och goda tider! Som en godisbutik för vuxna kommer du att kunna njuta av vackra barsnacks, curryrätter och mer medan du smuttar på en färsk kaffir lime margarita.

Vår familj strävar efter att ge människor den bästa produkten vi kan leverera. Vi är väldigt passionerade människor och vi skulle inte vilja äventyra det vi har eftersom människorna har stöttat oss väldigt bra och vi tackar alla för detta. Men om jag hade ett projekt till i mig skulle det vara där allt började. Tillbaka till italiensk matlagning. Eftersom min familj var grekisk hade min familj en mycket framgångsrik italiensk restaurang och jag skulle älska att gå tillbaka till det köket och göra något väldigt enkelt och fokusera på några viktiga saker.  


Cafe Design : Yianni Passaris

Ping Pongs rosa inredningsdetaljer tar form. 

Ett objekt från varje meny som du måste beställa?

At Morning After skulle det behöva vara wagyu-nötfärs för brekky, äggula, naturligtvis, bacon & äggrulle med hash brown och sriracha mayo! Och på Ping Pong våra kockar signaturrätt den långsamt tillagade nötköttsmassamancurryn!

 Cafe Design : Yianni Passaris

Ping Pongs rosa inredningsdetaljer tar form. 

Vilket är det bästa affärsråd som du någonsin har fått?

 Dina företag kommer aldrig att växa av sig själva! De behöver en ryggrad! Den ryggraden är du.

Cafe Design : Yianni Passaris

Bold Commerce Collaborator