Möt Kassi Gray från Portland, Oregon.

Som meddirektör för Ljus nattdesign, en PR- och evenemangsbyrå, Kassi har arbetat med sådana som Ace Hotel, Nike, Kinfolk Magazine, Krug Champagne och Portland Art Museum.  Hon är duktig på att arrangera en fest och vi hann ikapp henne...

 

Berätta lite om dig själv och Ljus nattdesign?

Jag har varit i pr/event-produktion under större delen av min karriär på platser som södra Kalifornien, Nya Zeeland, Mellanöstern och Portland, Oregon. Jag har alltid älskat att designa och skapa upplevelser för människor, oavsett om det är att hålla en sammankomst på min bakgård eller att producera en installation för människor att uppleva. På Bright Night vill vi fokusera på ett boutique-förhållningssätt till evenemangsproduktion och miljödesign tillsammans med att designa och skapa installationer. I grund och botten gillar vi att vara en one-stop shop, delvis för att vi är kontrollfreaks men mest för att vi är besatta av att få gäster att känna sig transporterade när de kommer till ett av våra evenemang eller installationer. Vi gillar att göra saker till Magical AF.
När började du Bright night och vad motiverade dig att göra det?
 2014 flyttade jag till Portland efter ett års arbete med några stora projekt och evenemang i Doha, Qatar och jag var redo att börja göra mer intimt arbete och fokusera på projekt som jag fick resonans för. Efter att ha frilansat och gjort upphämtningsarbete i några månader arbetade jag och min svägerska och goda vän, Jena Gray Gunderson, och jag tillsammans på några projekt och älskade det så vi bestämde oss för att göra det till en grej. Därifrån startade vi Ljus nattdesign. Hon kommer från restaurang- och vinbranschen, så vi har alltid haft resonans på gästfrihet och vikten av god stämning. 
Vad är viktigt för dig i en arbetsmiljö?
Bra ljus och öppna ytor. Om belysningen är dålig finns det bara så mycket du kan göra för att skapa en upplevelse. Vi gör också många stora överliggande installationer så ju högre tak desto bättre för oss! Du hittar mig ofta 30 fot i luften på en saxlyft, med ett verktygsbälte. När jag arbetar vid mitt skrivbord gillar jag nästan alltid att ha en drink i handen.. kaffe eller ett glas vin, beroende på om det är före middagstid eller inte :)
Vad inspirerar dig?
 De vanliga misstänkta - litteratur, musik, natur, konst, mode, människor.
Bästa sättet att börja dagen?
Gosar i soffan med min dotter, Hunter, i gryningen medan hon äter på rostat bröd och leker med mitt hår.

Vilken är din favoritprodukt från George och Willy?
Seriöst alla George & Willy-produkter är så väldesignade - jag älskar verkligen dem alla. Men just nu är jag ganska besatt av min nya Daily Roller!
George & Willy