Stephen Elliott / Drop Structures

Vi snakket med Stephen Elliott om hans omhyggelig kuraterte prefab "Mono", designet og bygget av DROP Structures. Hvert element av interiøret som passer ut av strukturen har blitt tatt i betraktning like etter opprinnelsen, og det praktiske ved at det er funksjonelt i en bolig som bare er nødvendig.

 

Fortell oss litt om deg selv og din monostruktur.

Jeg har en liten bit av ubebygd land i et landlig fylke omtrent 90 minutter fra Portland. Etter å ha campet på landet i et par sesonger, var neste trinn å legge til en liten hytte for å gjøre det mindre slitsomt å nyte tiden der.

 

Mono-strukturen var et godt kompromiss mellom å ville bygge en liten hytte selv, og virkeligheten i tiden som var tilgjengelig for å gjøre det. Ved å finne en ypperlig prefabrikkert, var jeg lett i stand til å få 90% av det jeg ønsket i en struktur. Tiden kan da gis i anfall og begynner å bygge ut interiøret og belysningen, en tohodet innsats som jeg både liker og synes er utfordrende.

 

 

Hvert element i interiøret har blitt utstyrt med godt undersøkte stykker - hva inspirerte deg til å kurere rommet ditt så nøye?

Sønnen min og jeg bor i en liten leilighet og har av nødvendighet måttet tilpasse oss til å bare bringe ting inn i hjemmet vårt som kan bevise deres verdi og nytte. Behovet for å velge nøye ut hva som legges til en plass når du har så få kvadratmeter er jævla viktig. Så med et ord, det som drev designet var - nødvendighet.

 

 

Du har utstyrt veggene med Pegboards, hva fikk deg til å velge disse fremfor andre hyller eller oppbevaringsmuligheter?

Jeg hadde opprinnelig sett for meg noe mye annet for lagringsdesign. Jeg hadde drømt om et fantastisk, lett sett med String-hyllesystemkomponenter som kunne tilby hyller, skap, utfellbare bord – stort sett alt. Men da jeg så på deres inntrengning i strukturens interiør, uansett hvor minimal det var, fikk det meg til å tenke nytt om det som en gang hadde virket som et alt alternativ.

Jeg så en tilpasset pegboard-vegg på et lite arkitektkontor her i Portland, Oregon og tenkte «det ser fantastisk ut». Etter at jeg først undersøkte emnet, fant jeg få tilgjengelige alternativer, og de fleste så ut til å være laget med mindre forsiktighet enn jeg hadde håpet. Likevel så forutsetningen bra ut: Oppbevaringshyller for campingutstyr i dag, hyller og opphengsmuligheter for flush garderobe hvis de blir konvertert til et frittliggende soverom i fremtiden, eller kanskje bare verkstedoppbevaring for et fantastisk studio en dag.

 

 

Fortsatt forskning førte meg til George & Willy, og designen og kvaliteten solgte meg umiddelbart. Kvadratmeter, fly-/eksteriørkvalitet ubehandlet bjørkelag (akkurat som de eksisterende innvendige veggene!), den forsiktige kantbearbeidingen og skråningen på undersiden er lagt til for å holde tappene sikkert og attraktivt fortalte meg at disse ble laget av noen som elsker håndverket sitt.

Jeg hengte opp pinnebrettene med kraftige franske klosser i aluminium og omtrent en zillion skruer i rustfritt tre. Jeg føler at pinnebrettene vil være på veggene for alltid, og de vil møte dagens behov og alle dagene som kommer. Takk for at du har laget dem.

 

Du kan lære mer om DROP-strukturer her.

Også omtalt på Dwell, du kan lese den her.

Andrew BetterShipping