Møt Cam Neate, ekstraordinær fotograf og kreativ leder.

 

Når han ikke surfer eller henger med den totale babe-kjæresten sin, kan han bli funnet å ta bilder av bare de kuleste tingene og jobbe med noen fantastiske New Zealand-kreative. Hans Instagram utspiller seg som en serie med sjalusifremkallende øyeblikksbilder.

 

Cam har nylig tatt produktene våre og er en nær venn av George and Willy-studioet.

 

Fortell oss litt om deg selv og Neate Studios...
Jeg er fra stranden, men bor for øyeblikket i storbyen. Jeg liker å gjøre mange ting og
Neate Studios er paraplyen som omfatter disse interessene; filmskaping,
fotografering, skriving og ideer. Neate Studios er et slags boutiqueproduksjonsselskap. Jeg har en liten familie med dyktige entreprenører som hjelper meg å realisere disse ideene.Når startet du Neate Studios og hva har vært favorittjobben din så langt?
Neate Studios ble født for omtrent 3,5 år siden etter å ha sett et gap i markedet
for personlig, kvikk og høykvalitets produksjonsproblemløsning. Jeg har vært heldig
å jobbe med virkelig morsomme og utfordrende prosjekter med fantastiske mennesker/venner.
Opptak i Asia, California og øyene i tillegg til å fortelle lokale historier;
intervjuer bønder, rugbyspillere og kreative småbyer. Jeg laget en kort
film med et merke kalt TCSS i fjor og vi hadde premiere i Sydney,
det er sannsynligvis et høydepunkt.

Hva er viktig for deg i et arbeidsmiljø?
Tillit er ekstremt viktig i et arbeidsmiljø og kommunikasjon også. Når du er ute og fotograferer, vil jeg si at hydrering, solkrem, mat og samarbeid er viktigst. I et kontormiljø foretrekker jeg å være alene i en rolig og ryddig sone. Ingen søl og minimal lyd, det er da jeg er mest produktiv.

Hva inspirerer deg?
Jeg har en tendens til å snuble over inspirasjon i hverdagen. Fra en tidlig morgenkaffe på stranden til en kjøretur gjennom vårt vakre land. Jeg er en suger på mykt gyldent lys og det dramatiske landskapet på vestkystens strender. Jeg får inspo fra surfing og
musikk og finner meg ofte i å finne på scener for prosjekter. Jeg blir konstant inspirert av vennene mine så vel som lokale og internasjonale artister som har arbeid jeg ser, leser og følger.


Hva har du lært av å bli frilanser og gå alene?
Jeg har lært at du må jobbe hardt, at du må stresse og fortsette
toppen av så mange ting. At du må forstå virksomheten like mye som du gjør
kreativ tenkning og problemløsning. Underveis har jeg lært hva jeg har
styrker er og absolutt mine svakheter også. Jeg har lært hvor givende det er å
tjene til livets opphold basert på dine egne ferdigheter og å forstå at det er greit å
ta et øyeblikk å slappe av. Jobb smart når du jobber og still inn riktig når
tiden er rett. Feir suksessene dine og vær alltid en snill person.


Hva er kult med George og Willy som en bedrift og også deres
Produkter?
For meg, George & Willy er den klassiske suksesshistorien du hører om på podcaster. To kamerater lager ting ut av universitetsleiligheten sin for å løse et problem; i deres tilfelle et gap i markedet for hverdagsverktøy til ditt hus eller bedrift. år på de er en
kjent navn for kvalitet og estetisk inspirert produktdesign. Jeg har virkelig
likte å samarbeide med teamet om å lage visuelle bilder og kan ikke vente med å ta bilder
mer med dem.Hva er det neste for Cam Neate?
Rydd kontoret mitt og be G&W om en studiorulle. Lån Georges sprøytepistol for å male huset mitt. Fullfør mitt første halvmaraton. Jobb med flere flotte prosjekter
(reklamer og musikkvideoer) og deretter finne ut hvordan du kan unnslippe NZ-vinteren for en
et par uker. Det er mitt pågående arbeid.


Hallo.