Møte Amanda Jane Jones.Som grunnleggerne av Kinfolk magazine, designet Amanda det som er en av favorittpublikasjonene våre fra bunnen av, og skapte det vakre utseendet som det fortsatt ser i dag. I disse dager er Amanda frilans grafisk designer, redaktør av Define Magazine og mor til en voksende familie. Hun er en stor fan av George og Willy, med hennes nyeste produkt, Studio Roller, som er i ferd med å bli lagt til soverommet hennes. Vi tar igjen henne nedenfor...

 

Fortell oss litt om Amanda Jane Jones? Jeg er en freelance grafisk designer og art director basert på sørsiden av Chicago. Jeg bor her med mannen min og to barn (ett på vei om bare noen få uker!). Jeg har et lite hjemmekontor, og vår favoritt familieaktivitet er å sykle til innsjøen sammen for en piknik eller strandbesøk.

 

Du var med å grunnlegge Kinfolk, en av favorittpublikasjonene våre. Hva var inspirasjonen bak å starte dette magasinet? Utgave 13 var min siste, så det er en stund siden! Men Nathan nådde ut til meg helt i begynnelsen. Han hadde et navn og et tema, og det var omtrent det! Det var en fantastisk opplevelse å kunne designe den fra bunnen av og finne på noe helt på egen hånd estetisk. Det var en fantastisk opplevelse å være en del av.

 

Hva fikk deg til å begynne på ditt siste magasin, Define? Jeg manglet magasindesign, og som frilanser ønsket jeg å lage noe for artister som kunne være et sted for dem å utforske håndverket sitt uten klientfilteret. Hver utgave hadde ett tema, og jeg ble overrasket over hvor lite overlapping vi hadde mellom artister og slike unike tolkninger hver gang. Vi lanserte den en måned før vår andre skulle komme, så etter fire vellykkede utgaver bestemte vi oss for å sette den på vent til familien ble litt eldre. Foreløpig er det et tilbakebrenningsprosjekt for fremtiden!

 

Hva er nøkkelen til godt design?Jeg tror det er i stadig endring. Stilen min har sikkert utviklet seg og modnet gjennom årene, men for meg kommer det alltid ned til solid typografi og velfordelt rom. Gode bilder kan også lage eller ødelegge et design – så det er viktig å jobbe med gode fotografer som forstår og deler visjonen din.

 

Hva liker du med George og Willy-estetikken? Det er enkelt, funksjonelt og vakkert på samme tid. Vi pleide for eksempel å oppbevare klesstativene våre i skapet når de ikke er i bruk, men G&W-en vår ser så vakker ut som den er, vi lar den bare stå ute og lener oss mot veggen til neste lass med klesvask er klar til å henge. Det føles mer som en del av rommet og hjemmet vårt i stedet for et øyesår som vi ikke kan vente med å fjerne.

 

Hvilke G&W-produkter bruker du regelmessig?Vi bruker tørkestativet og papirrullen nesten daglig – og vi holder for tiden på å henge opp papirrullen på barnerommet mens vi redesigner den slik at de kan dele den før babyen kommer!

 

Hva vil være dine beste tips for å holde deg organisert? Utnytt skapplassen din og bruk mange beholdere! Alt har en plass, en boks eller en kurv i hjemmet vårt. Dette gjør det så enkelt å rydde, og for meg gjør det også foreldreskap så mye enklere. Barna vet nøyaktig hvor lekene og kunstutstyret deres er, og de vet nøyaktig hvor de går når de er ferdige. Vi er alltid på utkikk etter vakre esker og kurver som kan brukes til dette formålet, og har vært heldige med å finne vakre og unike som legger til det estetiske i hjemmet vårt i stedet for å rote plassen.

 

Hvordan holder du deg kreativ og holder arbeidsplassen din inspirerende? Jeg holder en inspirasjonsvegg som jeg stadig legger til på kontoret mitt. Vi har også en veldig stor bokvegg i spisestuen vår som er full av bøker fra hele verden som viser frem forskjellige artister – dette er alltid en god idé for meg. Og selvfølgelig innsjøen vår! Ærlig talt, når jeg er i et designspor, er det første jeg gjør å gå en tur med barna mine eller en løpetur. Noen av mine beste ideer har kommet mens jeg puster inn innsjøens luft.

 

 

Bilder med tillatelse av Amanda Jane Jones

BentoSMB Inc. Collaborator